Perus arkea

27.04.2019

Melkein kahden viikon lomalta on palattu taas töihin. Tosiaan lapsilla ei ollut koulua melkein kahteen viikkoon pääsiäisen takia. Ennen lomaa käytiin Erasmus ryhmän kanssa Saint Paul`s Bayssa Malta national aquariumissa katselemassa mereneläviä jonka jälkeen palattiin Sliemaan shoppailemaan. Bussissa matkalla Saint Paul`s Bayhin sain tietää että mukana oli myös Suomalaisia ja kun päästiin perille tuli ilmi että Suomalaiset olivat kotoisin Haapavedeltä joka oli todella hämmentävää :D Kuinka pieni maailma voi ollakkaan että Haapavetisiä tulee vastaan tämmöisellä pienellä kivellä toisella puolella eurooppaa. 

Loma meni aika rennosti enkä tehnyt mitään sen kummosempaa kun katsoin sarjoja ja otin aurinkoa aina kun vain aurinko paistoi. Sää on ollu pilvinen ja vettä on satanut olan takaa siitä asti kun työt aloitin mutta nyt aurinkoisia päiviä on ollut jo jonkin aikaa. Yhtenä päivänä oli jopa +30c joka oli kyllä älyttömän kuuma päivä. Myös hiekkasateita on ollut tässä viimeiset pari viikkoa. Kirjaimellisesti hiekkaa sataa taivaalta kun jostain tuolta saharasta meren yli sitä tänne lentää. Parveketta on saanut siivota ihan urakalla.

Työt on alkanut tuntumaan jo tosi mukavalta hommalta etenkin kun pidän koulun pienimmille tunteja kun he on aivan innoissaan aina kun mä menen hakemaan lapset luokasta liikuntatunnille ja lapset oikeasti tykkää musta ja ajattelevat mut jo ihan heidän opettajana. Koulun vanhimpien kanssa en oo pääsy ihan juttuun vieläkään mutta se ei mua niinkään haittaa enää. Kyllä mä silti yritän jatkuvasti olla heille siinä opettajan/ohjaajan roolissa. Työpaikkaohjaajan Giuseppen kanssa ei ole mitään ongelmaa ja käydään usein tosi pitkiä keskusteluja juuri ohjaamisesta ja tästä työstä muutenkin.

Top-jaksoa on enää 5 viikkoa jäljellä jonka jälkeen lähden takaisin Suomeen jota kyllä odotan innolla. Alkaa olla kyllä jo ikävä perhettä, parasta ystävää ja Suomen kieltä!! Sitä kyllä odotan että kaupassa ei tarvitse änkyttää englanniksi enää. Vaikka englannin kieli luonnistuu kyllä jo todella hyvin mutta silti se suomen kieli on niin paljon helpompaa :D